Fastighetscontroller
inriktning uthyrning och projekt

EHF, Affärsutvecklingsavdelningen

EHF utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter.

EHF AB är en företagskoncern som bygger, utvecklar och förvaltar fastighetsbestånd i Sverige. Företaget är också en av de större delägarna i Götenehus Group som är noterat på First North.

EHF förvaltar och utvecklar ett fastighetsbestånd på många olika platser i Mellansverige. Våra fastigheter är ofta viktiga för centrumutvecklingen för invånare, företagare och besökare. Fastighetsbeståndet består av allt från välkända byggnader till butiker, offentliga lokaler, kontor, industrilokaler.

Vi är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetares välmående. Vi erbjuder flextid, möjlighet till arbete hemifrån, generösa friskvårdsförmåner mm. Hos oss har du goda möjligheter till kompetensutveckling inom ditt uppdrag.

I ditt nya arbete som fastighetscontroller på EHF ingår du i Affärsutvecklingsteamet bestående av fyra personer. Teamet ansvarar huvudsakligen för utvecklingen i vårt bestånd samt projekt i tidigaskeeden, att hålla ihop processen, skriva avtal, hantera förhandlingar, sammanställa kalkyler, uppföljning mm.

Vi driver den externa marknadsföringen, utvecklar projekt och arbetar som bollplank och stöd till driftsavdelningen. Du rapporterar direkt till Affärsutvecklingschefen.

Du är tillsammans med Affärsutvecklingschefen inriktad mot utveckling av fastigheterna. Din roll är bred och omväxlande med inslag av såväl operativt som strategiskt arbete. Du arbetar proaktivt med stöd till Affärsutvecklingschefen och projektledare. Du stärker verksamhetens förståelse för ekonomi och skapar ökad ekonomisk kontroll. Du kommer att vara med i avtalsskrivning och följa upp att avtalen följs och även bidra i dialogen mellan projektavdelningen och slutkunden. Du bidrar även till framtagande av beslutsunderlag för enskilda projekt, men även delta i arbetet med att planera och prioritera projektportföljen på ett övergripande plan.

I arbetsuppgifterna ingår även att;

  • Ansvara för sammanställning och analys av EHFs hela fastighetsportfölj
  • Ansvara för underlag inför budget-, prognos-, månadsrapportering som utförs av ekonomiavdelningen.
  • Ta fram dokumentation och arbeta med lokalkontrakt
  • Utföra investeringskalkyler och ta fram nyckeltal
  • Arbeta med att vårt fastighetssystem

I rollen ingår många kontaktytor både internt och externt och du trivs med att bygga nätverk och skapa relationer.

Din bakgrund

Vi söker dig som är ekonom eller har annan relevant universitets- eller högskoleutbildning med ekonomisk eller juridisk inriktning och har jobbat några år med liknande arbetsuppgifter eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har god kunskap om redovisning och mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighet-, bygg- och investerings-ekonomi. Samt gärna erfarenhet av uppföljning av investeringsprojekt.

Som person är du nyfiken, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann med god analytisk förmåga. Dessutom är du strukturerad och har förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och pedagogisk i att du kan förklara siffror så att alla förstår. Du ser dig själv som en pålitlig person som trivs i en organisation som präglas av frihet under ansvar och du söker gärna feedback för att förbättra ditt och teamets arbete. Du tycker om att vara en pusselbit mitt i helheten med hög grad av servicetänk och vara intresserad av människorna bakom våra hyresgäster men också tycka om administrativa kontorsuppgifter.

Din framtid

Hos oss får du vara med och utveckla EHF. En möjlighet att få arbeta med spännande och unika fastigheter. På EHF arbetar vi utifrån att vi är varandras arbetsmiljö och Affärsutvecklingsavdelningen präglas av ett positivt, öppet och nyfiket klimat där vi har stort förtroende för varandras kompetens. Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla.

Vi erbjuder flexibel arbetstid, goda friskvårdsmöjligheter samt möjlighet att arbeta hemifrån när arbetet så tillåter.

Ansökan

Skickas via e-post till patric.westdahl@ehfab.se

Sista ansökningsdag, 2023-11-30

Varmt välkommen med din ansökan!
Bästa hälsningar
Patric Westdahl

Adress: EHF AB, Kungsgatan 5, 451 30 UDDEVALLA
Epost: patric.westdahl@ehfab.se