EHF med fastighetsbolaget Fastighets AB Troden (Odenhuset) i Trollhättan har tecknat avtal avseende hyreskontrakt för kontor.

Avtal med Aspia, nytt kontor i Odenhuset i Trollhättan.

Patric Westdahl EHF berättar; ”EHF och Odenhuset ser positivt på det stora intresse som finns för etablering centralt i Trollhättan och vi är stolta över att ha fått in Aspia i Odenhuset. Hyresgästen arbetar löpande med redovisning, rådgivning mm. och vi är övertygade om att de kommer att bidra till ett positivt besöksflöde i huset.”

Pressmeddelande från Aspia

”Vi på Aspia tycker att det är uppmuntrande med ambitiösa initiativ som håller Trollhättans stadskärna levande. Det är för nöjen och tjänster som vi kommer att fortsätta att åka till gallerior och köpcentrum när butikerna ställer om till e-handel. Dessutom stärker det stärker oss som attraktiv arbetsgivare med en nystart i nya lokaler i ett spännande hus, med allt från gym till bio, men också med närhet till Resecentrum och Högskolan Väst.

Aspia är en av Sveriges största företagspartner och erbjuder redovisning, löneadministration, rådgivning med mera. Här i Trollhättan är vi ungefär trettio personer som stöttar kunder som NOVA Mat och Möten, Cortec Maskin & Verktyg och Argynnis Group. Vi vill förstås vara del av en levande stadskärna som stöd till alla företagare, och vi ser fram emot flytten till Odenhuset.”

Linnea Salomonsson, kontorsområdeschef Aspia Fyrbodal