EHF AB köper handelsfastighet i Knalleland, Borås

EHF ökar sitt innehav av handelsfastigheter och etablerar sig i Borås genom köpet av handelsfastigheten, EVEDAL 1 i Borås. Fastigheten ligger i direkt anslutning till entrén för Borås Arena, strategiskt centralt i området med hyresgästerna Elgiganten, Kandyz och Sportshopen.

Utöver dessa har fastigheten även ett arrendeavtal med McDonalds samt ett stort antal parkeringar. Tillträdet sker 28 april.

– ”Vi ser Borås som en attraktiv ort där vi genom detta köp blir en del av dess utveckling. Stadens utvecklingsresa pågår och denna fastighet ligger med som en spännande pusselbit. Knalleland är även ett starkt varumärke såväl som ett stort och gediget handelsområde.” Säger Per Alexanderson, VD EHF AB.

”Borås har alla komponenter som gör orten intressant”, säger Patric Westdahl som är affärsutvecklingschef på EHF. ”Vi har haft initiala kontakter med stadsarkitekten Richard Mattson och Staden gör ett imponerande arbete med utvecklingen.”

Fastighetsinformation

  • Lokalyta: 5 180 m²
  • Tomtarea: 23 473 m²
  • Parkering: 400 platser

Kontakt:

Per Alexanderson, VD och koncernchef EHF AB
per.alexanderson@ehfab.se, 0730-96 22 87

Patric Westdahl, Affärsutvecklingschef EHF AB
patric.westdahl@ehfab.se, 0708-88 06 07

EHF AB är koncernens moderbolag.
EHF AB är en företagskoncern som bygger, utvecklar och förvaltar fastighetsbestånd i Sverige. I koncernen finns även dotterbolagen Götenehus, Citypark, Forshem Fastigheter och intressebolaget Trähusstaden.