EHF tecknar avtal med Västra Götalandsregionen Regionhälsan i Trollhättan centrum.

EHF med fastighetsbolaget Fastighets AB Troden (Odenhuset) i Trollhättan har tecknat avtal avseende hyreskontrakt med Västra Götalandsregionen gällande en barnmorske och ungdomsmottagning. Upphandling av entreprenaden ska göras enligt LOU.

 • Fakta om den nya lokalen
  • Fastighetsbeteckning: Oden 7
  • Fastighetsägare: Fastighets AB Troden
  • Antal kvadratmeter lokalyta: 915
  • Avtalstid: 6 år
  • Tillträde till lokalen: 1 april 2022

Barnmorskemottagningen och ungdomsmottagningen i Trollhättan flyttar till Odenhuset i April 2022.

– “Vi ser fram emot att välkomna våra ungdomar i nya lokaler i centrala Trollhättan”, säger Ingela Martinsson enhetschef för Trollhättan ungdomsmottagning.

– “Lokalerna kommer bli fräscha och tillgänglighetsanpassade, och det kommer vara lätt att nå oss med kollektivtrafiken”, säger Anna Brauer enhetschef för Trollhättan barnmorskemottagning

Patric Westdahl EHF – ”Vi är glada att få ytterligare en samhällsnyttig hyresgäst på plats. Vi vill vara en mötesplats för många ändamål mitt i Trollhättan och detta förstärker Odenhuset som besöksanledning. Vi bygger nya mottagningar med utsikt mot Drottninggatan och Maria Alberts park. Vi har haft ett långt arbete med att få allt klart och nu kan Västra Götalandsregionen gå ut och göra upphandlingen enligt LOU. Detta innebär också att de tidigare mottagningarna som ligger inne på Högskoleområdet på sikt kommer att kunna ställas om till ändamål som utvecklar Högskolans verksamhet.”

– ”Vi är glada över det positiva samarbetet med Västfastigheter, Västra Götalandsregionen, Högskolan Väst, Trollhättans Kommun och Kraftstaden som alla är med och utvecklar sina respektive delar som gör att vi blir ännu bättre tillsammans i Trollhättans centrum. ”

Kontakt:

Patric Westdahl, EHF
Patric.westdahl@ehfab.se
0708-880607

Agneta Lindqvist, Västra Götalandsregionen
agneta.lindkvist@vgregion.se
072-4541158